Козирозите  са известни със своята амбициозна природа и отдаденост към

...
Козирозите  са известни със своята амбициозна природа и отдаденост към
Коментари Харесай

Ето кои са най-негативните зодии - пазете се от енергията им

Козирозите  са известни със своята амбициозна природа и отдаденост към постигането на задачите си. Този блян обаче може да граничи с работохолизъм, карайки ги да наподобяват студени или откъснати

Любопитни ли сте да изследвате по-тъмната страна на зодиака? В този блог ще навлезем в завладяващото царство на астрологията и ще разкрием 4-те най-негативни зодии. Подгответе се за едно галактическо странствуване, което може просто да промени гледната ви точка.

Скорпион: Силната сила 

Скорпионите, родени сред 23 октомври и 21 ноември, постоянно се считат за интензивни и мистериозни. Тяхната пристрастеност може да бъде поразителна, което ги прави склонни към ревнивост и владеене. Непрестанното гонене на истината на Скорпиона от време на време може да докара до конфронтационен темперамент, трансформирайки междуличностните връзки в провокационен терен.

Козирог: Амбициозният перфекционист

Козирозите, родени сред 22 декември и 19 януари, са известни със своята амбициозна природа и отдаденост към постигането на задачите си. Този блян обаче от време на време може да граничи с работохолизъм, карайки ги да наподобяват студени или откъснати. Стремежът на Козирога към съвършенство може да сътвори стрес и напрежение в техния живот и живота на хората към тях. Ако сте Козирог, който търси баланс или се оправя с взискателните упования на Козирог, нашите астролози могат да дават скъпа информация.

Дева: Аналитичният критик

Девите, родени сред 23 август и 22 септември, са известни със своя изчерпателен разум и внимание към детайла. Въпреки че тези качества способстват за техния триумф, те също могат да създадат Девите прекомерно сериозни, както към себе си, по този начин и към другите. Борейки се със подозрението в себе си, Девите могат несъзнателно да проектират своята неустановеност върху хората към тях. Ако се ориентирате в сложността на аналитичната природа на Девата, нашите астролози са тук, с цел да предложат насоки и схващане.

Рак: Емоционално интензивният

Раците, родени сред 21 юни и 22 юли, са надълбоко свързани с страстите си. Въпреки че тази сензитивност предизвиква състраданието, тя също може да докара до промени в настроението и прочувствена турбулентност. За Раците може да е мъчно да изразят възприятията си намерено, създавайки недоразумения в връзките.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР